Body & Soul

Mădălin Ionescu a intrat la cură detoxifiere cu fratele său, în Turcia FOTO&VIDEO

Mădălin Ionescu a intrat la cură detoxifiere cu fratele său, în Turcia FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Vedeta de televiziune se bucură din plin de timpul liber şi a decis să facă ceva şi pentru sine: o cură pentru sănătatea trupului şi minţii în celebrul resort dedicat wellness-ului din Bodrum.

O decizie neobişnuită pentru un bărbat, dar previzibilă cumva pentru Mădălin Ionescu, preocupat atât de binele familiei, cât şi de sănătatea proprie.

Deşi ne aşteptam ca Mădălin Ionescu să fie însoţit în Turcia de soţia sa, Cristina Şişcanu, iată că prezentatorul de televiziune s-a avântat în această nouă, dar benefică experienţă alături de fratele său, Dragoş.

"Prima oară într-o vacanţă doar noi doi... Aveam 11 ani când ne-am nimerit în aceeaşi tabără. Eram noi şi încă vreo sută de copii... Au trecut atâţia ani! Dacă mi-ar fi spus cineva în urmă cu o lună că voi pleca într-o vacanţă numai cu fratele meu, aş fi râs cu lacrimi! Noroc că avem fiecare camera şi baia lui, plus un living, bucătărie, terasă, grădină, vedere la mare... Mă rog... fiţe! Aşa e la prima vacanţă împreună!???"

Cei doi au ajuns vineri în Bodrum, iar condiţiile i-au impresionat. Resortul în care vor parcurge, timp de 7 zile, programul de detoxifiere se află pe coasta Mării Egee şi are vedere la insula Kos. Marea liniştită şi grădina luxuriantă te transpun imediat într-un paradis exclusivist.

Pe lângă dieta strictă, programul include şi plimbări în aer liber, sesiuni de masaj şi diverse proceduri.

Iată şi programul unei zile:

"Mi-am început ziua cu un mic dejun (poate prea mic), dar cu efecte miraculoase asupra organismului - un shot din iarbă de grâu, unul din morcovi, un suc din lămâie, măr verde şi ghimbir, plus două “pilule” de spirulină. Era 08.30... la 9 am primit o salată din grepfruit pudrată cu scorţişoară. A urmat o plimbare de şase-şapte kilometri prin locuri mai puţin cunoscute de turişti. Ghidul, instructor sportiv, a mers susţinut, însă a avut grijă să ne arate frumuseţea şi sălbăticia Mării Egee din zona Mugla/Gumusluk, cartierele în care localnicii îşi duc liniştiţi viaţa şi restaurantele “interzise” turiştilor (cu preţuri mult mai mici). Pe la 12.00 - două sucuri şi două probiotice. Primul suc o combinaţie excelentă din arugula, pătrunjel, varză, spanac, ţelină, castravete şi măr verde, iar al doilea - un amestec din lămâie, măr verde şi sare de mare. Am intrat ulterior în câteva proceduri menite să scoată toxinele din sânge. Prânzul a fost delicios! Îl vedeţi în poza principală (ingrediente: ananas, ardei gras de mai multe feluri, castravete, pătrunjel, mărar, quinoa, rodie etc.)! La 15.00 un suc din ananas şi lămâie plus o fiertură din legume sărace în calorii (supă chioară), din care poţi să-ţi torni în căni toată ziua. La 18.00 - un suc din legume şi fructe verzi şi la 18.30 - cina - o salată din spanac, roşii, morcovi şi castraveţi! Până la 20.00 am jucat ping-pong cu fratele meu. Am încheiat programul culinar cu un ultim “suc verde”. "

Iată şi câteva fotografii din Bodrum cu Mădălin Ionescu.

Modifică Setările