Vedete

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu împlinesc nouă ani de căsnicie: "Ţin minte fiecare clipă din acea zi explozivă"

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu împlinesc nouă ani de căsnicie: "Ţin minte fiecare clipă din acea zi explozivă" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Au reuşit să învingă multe piedici şi să rămână împreună, chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au bifat, ieri, nouă ani de căsnicie.

“Nu-mi vine să cred că au trecut nouă ani de la căsătorie! Ţin minte fiecare clipă din acea zi romantică şi explozivă deopotrivă. Ne-am privit din nou şi am zâmbit ştiind că vom merge în continuare cu iubire şi cu pasiune pe acelaşi drum. La mulţi ani nouă!”, a fost mesajul postat de Mădălin pe un site de socializare.

Cei doi au petrecut această zi acasă, în izolare. "Am sărbătorit acasă, cu creveţi la grătar, salată, cozonac”, a mărturisit Cristina.

Povestea lor a început pe negândite. „Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient. Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din  jur,  dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi’’, mărturisea Şişcanu pentru OK!

 

 

Modifică Setările