News

Madonna, cu ştreangul de gât şi aripi de înger. Imagini cu diva aşa cum nu ai mai văzut!

Madonna, cu ştreangul de gât şi aripi de înger. Imagini cu diva aşa cum nu ai mai văzut!

Nonconformistă aşa cum o ştim, la cei 58 de ani ai săi, Madonna nu a încetat să ne surprindă cu apariţiile. De data aceasta, s-a lăsat filmată într-un costum masculin atipic, negru, cu arpi uriaşe de înger  şi cu ştreangul de gât, pe un fundal sonor bisericesc. Este pentru prima dată când o vedem pe cântăreaţă în această ipostază, a unui înger căzut pe pământ, mai ales că elemenetele noului său look contrastează puternic - aripile de înger, costumul negru cu inspiraţii militare şi o funie care înlocuieşte clasica cravată.

De Ziua Internaţională a Femeii, excentrica cântăreaţă a distribuit pe Instagram o serie de clipuri care alcătuiesc o poveste regizată de Luigi & Lango. Lungmetrajul are 15 minute şi debutează cu un fragment din discursul divei pop de la Marşul Femeilor din Washington de pe 21 ianuarie. " Bun venit la revoluţia iubirii, la refuzul nostru ca femei să acceptăm această nouă eră a tiraniei în care nu doar femeile sunt în pericol, dar totţi oamenii sunt marginaşizaţi. Dacă să fii diferit pate fi considerată o crimă, revoluţia începe aici! "

Clipul face parte dintr-o campanie împotriva abuzurilor de orice fel asupra minorităţilor etnice, sexuale, religioase şi al femeilor, pe care Madonna, o feministă convinsă, o promovează. " Cu toate trebuie să fim feministe" este sloganul devenit lege pentru cântăreaţă.

Foto: Instagram, Captură clip

Modifică Setările