Vedete

Maia Morgenstern a împlinit 58 de ani! Nu pare deloc obosită, e proaspătă şi în formă. Secretul?

Maia Morgenstern a împlinit 58 de ani! Nu pare deloc obosită, e proaspătă şi în formă. Secretul? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Zuia de 1 mai este una deosebită. Actriţa Maia Morgenstern împlineşte 58 de ani. Cum reuşeşte să fie în formă, mereu o apariţie fresh pe scena teatrelor şi în serialele de televiziune?

În urmă cu ceva vreme, actriţa Maia Morgenstern a povestit într-un interviu exclusiv OK! Magazine care este secretul ei, cum se menţine în formă: "Dormitul. Când pun capul pe pernă, dorm. Dorm bine, fac mişcare în aer liber cât de mult se poate. Nu mă sui în taxi sau în metrou, deşi ultimul rămâne mijlocul de transport favorit pentru mine. Sau tramvaiul 41, sunt foarte mulţumită de el, funcţionează foarte bine."

Actriţa a ţinut neapărat să mai facă căteva completări: "Eu sunt obişnuită. Ţin minte că, atunci când eram elevă, mă ţineam pe scara autobuzului de bară cu o mână, iar cu cealal­tă ţineam ghiozdanul. Mi-s proaspete amin­tirile, nu mă sperie aşa tare pe mine. Impor­tant este că mă duce dintr-un capăt la altul al Bucureştiului şi nu stau la stopuri şi la se­mafoare. Cu cât am mai mult timp, cu atât consider că sunt mai bogată. Şi-atunci mai merg pe jos, o staţie, două, trei. În plus, beau foarte mult ceai, infuzii de plante sau ceai ne­gru, verde, alb. Şi lucrul în grădină îmi face foarte bine. Am o palmă de grădină, mai tai o frunzuliţă, mai scot o buruiană..."

La 58 de ani, celebra actriţă arată impecabil. Totuşi, aceasta s-a păstrat naturală, nu a simţit nevoia de o intervenţie a medicului estetician. Cum reuşeşte asta într-o lume a artificialului?

"Vreau să ştiţi că nu sunt chemată nici să condamn, nici să judec, nici să iau atitudine. Ne putem farda, ne îngrijim, ne coafăm. Fieca­re face cum crede şi cum simte. Personal, de-asta nici nu-mi vopsesc părul. Asta e opţiunea mea şi nu pledez să facă toată lumea aşa. Avem gusturi diferite. Nu condamn tratamentele prin care un om încearcă să atingă un ideal în ceea ce priveşte înfăţişarea. Pentru că încerci să prelungeşti perioada de tinereţe. Gândiţi-vă şi la presiunea pe care o pune societatea asupra noastră. Când a dispărut tinereţea nu mai eşti bun de nimic. Un soi de tinereţe cel puţin aparentă. E normal că fiecare caută să prelungească această perioadă a fructului de­zirabil. Aveţi chef de vopsit părul, ochii, gene­le, întins pielea, foarte bine! Daţi-i drumul!" 

Maia Morgenstern are trei copii, pe Tudor Istodor, Ana Isadora şi Eva Lea Cabiria. Unii dintre ei îi calcă pe urme, s-au dedicat actoriei. 

Foto: Facebook

Modifică Setările