Vedete

Majda Aboulumosha, surpriză neplăcută în vacanţă: ''Nişte domni cu ranga s-au gândit să-mi spargă maşina''

Majda Aboulumosha, surpriză neplăcută în vacanţă: ''Nişte domni cu ranga s-au gândit să-mi spargă maşina'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Majda a plecat să îşi reîncarce bateriile departe de ţară. Când părea că nimic nu va strica această vacanţă de poveste, prezentatoarea Antena Stars a trăit un eveniment neplăcut.

“N-am fost plătită să dau vreun tag, dar am fost păgubită. Ştiu că se poartă să se arate tot ce e mai bun, tot felul de recomandări pe Instagram, dar aş vrea să vă spun să aveţi grijă, mai ales dacă plecaţi în vacanţ !
Aceste este un hotel bine cotat, cu o plajă privată, cu paznic, doar că se pare că nu e chiar aşa privată plaja, dacă nişte domni cu ranga s-au gândit să-mi spargă maşina şi au forţat geamul până s-a crăpat. Din nefericire pentru ei nu au s-o fure, că are un alt sistem şi se sparge foarte greu.
Ceilalţi domni, de la hotel , nu au altă soluţie decât să stau sa scriu la poliţie. În rest, toate bune ... am plecat să caut plaje sălbatice’’, a scris frumoasa brunetă pe Facebook.

Prezentatoarea TV crede că în viţă trebuie să te detaşezi de lucrurile care nu te-au mulţumit în trecut. ‘’Nu alerga toată viaţa după lucruri materiale şi obiecte mari, alergă după starea de bine, fa-ţi amintiri frumoase şi descoperă locuri cu poveste!
Apreciază zâmbetul cald al oamenilor şi îmbrăţişează-ţi oamenii dragi.
Acceptă ce există în viaţa ta, dă drumul la ce nu te-a mulţumit în trecut şi fii încrezător în ceea ce urmează să se întâmple. Ai curajul să încerci!’’, mai spune Majda.

Modifică Setările