News

Aşa mamă, aşa fiică! Vedetele şi copiile lor fidele!

de admin

Ştim că genetic se transmit anumite trăsături de la mamă la fiica, dar în cazul unora genetica a făcut posbil mai mult de atât. Unele fiice de vedete par efectiv ”trase la indigo” cu mamele lor. Haideţi. aşadar, să le vedem şi noi pe cele care le seamănă perfect mamelor lor!

Demi Moore şi Rumer Willis

La o primă vedere ne e destul de dificil să ne dăm seama cine e cine. Efectiv, nu putem să ne dăm seama care este diferenţa între Demi Moore (52) şi fiica sa, Rumer (26). Nu vrei să ne spui şi nouă secretul tinereţii tale, Demi?

Click pe următoarea!

Reese Witherspoon şi Ava

Se pare că Ava (15) a moştenit şi altceva de la mama sa, în afara trăsăturilor fizice: dragostea faţă de blugii scurţi şi bluzele brodate!

Oricum, la cât de asemănătoare sunt cele două, ne aşteptăm ca Reese să-şi vopsească şi ea părul în nuanţe albastru, curând!

Cindy Crawford şi Kaia

Se vede de la o poştă că micuţa Kaia (13) îi calcă pe urme mamei sale. Adolescenta îi seamănă perfect celebrei sale mame, aşa că nu ne-ar mira dacă am vedea-o curând pe catwalk.

Jennifer Lopez şi Emme

Emme (7) arată exact ca mama sa, Jennifer Lopez (45), mai ales că poartă aceste outfituri asortate.

Kim Kardashian şi North West

Are fizicul mamei şi postura tatălui! Spuneţi voi că nu este adorabilă.

Katie Holmes şi Suri

Micuţa Suri i-a moştenit timiditatea mamei, dar şi frumuseţea! Micuţa Suri este copia fidelă a mamei sale!

Angelina Jolie şi Shiloh Jolie-Pitt

Dacă şuviţele blonde sunt clar dovadă că există şi-un tată în schema asta, faţa şi corpul sunt clar moştenite de la mama sa. Nu ne credeţi? Uitati-vă la buzele lui Shiloh!

Goldie Hawn şi Kate Hudson

Teama de a se transforma în mama sa nu a existat niciodată la Kate Hudson. Şi e şi de înţeles de ce! La aproape 70 de ani, da 70!, Goldie arată senzaţional!