News

Mama lui Michael Douglas a murit de aceeaşi boală de care suferă şi el

de admin

Mama lui Michael Douglas a murit de aceeaşi boală de care suferă şi el

Starul de 70 de ani trece prin clipe foarte grele, de când mama sa a pierdut lupta cu cancerul, o boală de care a suferit şi Michael însuşi în anii recenţi. Prin urmare, moartea Dianei, prima soţie a tatălui său celebru, Kirk Douglas, este cu atât mai grea pentru actor cu cât au împărtăşit aceeaşi suferinţă.

Cu Kirk Douglas, Michael şi fiul acestuia, Cameron

Diana Douglas, în vârstă de 92 de ani, a murit weekendul trecut, în cadrul spitalului din Woodland Hills, California, unde era internată de o lună, conform spuselor soţului ei actual, Donald Webster. Aceasta suferea de cancer, însă nu se ştie cu exactitate de ce formă anume.

Copiii actriţei – Michael şi Joel – cât şi ceilalţi membri ai familiei sale se vor ocupa de înmormântare. Diana a jucat zeci de ani în seriale precum “Dynasty”, “ER”, “Planes, Trains and Automobiles” şi în filme precum “Chapel of the Damned”, “It Runs In the Family” (2003), în multe dintre producţii jucând alături de fiul ei, Michael, dar şi de fostul ei soţ, Kirk Douglas.

În ciuda divorţului din 1951, părinţii faimosului actor, acum vindecat de cancer, au avut o prietenie lungă şi o carieră comună. După despărţirea lor, Diana s-a recăsătorit cu Bill Darrid până la moartea acestuia în 1992 şi apoi cu Donald Webster, în 2002.

FOTO GETTY IMAGES