Vedete

Marcel Pavel a plecat în vacanţă, la relaxare, după ce s-a vindecat de coronavirus. E într-un "loc binecuvântat"

Marcel Pavel a plecat în vacanţă, la relaxare, după ce s-a vindecat de coronavirus. E într-un "loc binecuvântat" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

S-a vindecat de coronavirus şi a plecat din Bucureşti. Marcel Pavel a plecat într-o vacanţă, departe de Capitală, pentru a se relaxa. Se simte mult mai bine!

Chiar pe 1 iulie, Marcel Pavel a fost externat din spital. A trecut prin clipe delicate, a primit îngrijiri din partea medicilor deoarece a fost infectat cu coronavirus şi a fost diagnosticat şi cu dublă pneumonie. La două zile de la externare, artistul a decis să plece într-o vacanţă în România. A ales Câmpulung Muscel: "oraşul meu de suflet, locul meu de dor!".

Artistul se relaxează, se recuperează după momentele dificile prin care a trecut. Pe reţelele de socializare a postat câteva poze, dar şi un mesaj: 

"A 5 a zi de recuperare! Aş dori să le mulţumesc celor care s-au rugat pentru mine şi mi-au fost alături în clipele dificile ale vieţii mele prin care am trecut şi trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat şi pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni şi înlocuieşte-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!".

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus. 2 săptămâni a stat în spital!

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus în luna iunie. Din păcate, el s-a confruntat şi cu o dublă pneumonie. A trecut prin momente dificile pe perioada spitalizării: "Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturaţia oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiştii care s-au ocupat de testarea mea.

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îţi dă nişte stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieşit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens şi să vă împărtăşesc şi vouă această întâmplare nenorocită prin care trec şi nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceţi prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simţ civic!", povestea artistul chiar din spital. 

Foto: Facebook