Vedete

Maria Constantin, planuri pentru a treia căsătorie. “Doamne ajută, să fie cu noroc”

Maria Constantin, planuri pentru a treia căsătorie. “Doamne ajută, să fie cu noroc”

A trecut prin două divorţuri, dar nu ar ezita să facă din nou marele pas. Maria Constantin continuă să spere că va avea cândva o familie fericită.

“Mi-am dorit tot timpul o familie, probabil şi din cauza încercărilor mele eşuate, dar am trecut prin nişte experienţe şi am învăţat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aş spune 'NU' la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relaţie, de ce nu aş împărţi viaţa cu cineva, poate până la adânci bătrâneţi. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a spus Maria Constantin la Vorbeşte Lumea.

Solista recunoaşte că a fost  afectată de lucrurile care s-au scris despre ea în presă, dar şi despre momentele în care i-a fost atacată familie. “Este dureros ca omul lângă care ai împărţit şi bune şi rele câţiva ani de zile şi care mă cunoaşte foarte bine, să vină şi să spună lucruri urâte şi unele neadevărate. Normal că e dureros. E normal să te afecteze. A fost greu pentru mine din acest punct al mediatizării, dar cea mai grea perioadă a fost moartea tatălui meu", adaugă Maria Constantin.

 

Modifică Setările