Gossip

Maria Sharapova. Adio, tenis, bine ai venit, iubire!

Maria Sharapova. Adio, tenis, bine ai venit, iubire!

51992431 Troubled tennis player Maria Sharapova is spotted working out with her trainers on the beach in Santa Monica, California on March 9, 2016. Maria recently admitted to failing at drug test at the Australian Open and is facing a 2-4 year ban from professional trainer. Maria who makes $195 million dollars a year is continuing to train and hoping she wins an appeal. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

După ce fostul ei iubit, tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, a trecut la nivelul următor în materie de relaţii amoroase, iubindu-se de anul acesta cu Nicole Scherzinger, Maria a replicat şi ea cu o poveste de dragoste hot.

Suspendată doi ani din tenisul de performanţă pentru dopaj, fie el şi unul fără intenţie, Maria trebuie să găsească cu ce să-şi umple timpul, chiar dacă sportiva de 29 de ani a declarat că va face apel la această decizie „nedreaptă“. Părăsită de majoritatea sponsorilor săi după ce imaginea ei a fost terfelită în aşa fel, Maria a câştigat puncte serioase pe plan personal, căci frumoasa rusoaică a fost surprinsă în compania seducătorului model spaniol Andrés Velencoso, de 38 de ani. Îl ştiţi, e acelaşi care s-a iubit timp de cinci ani cu Kylie Minogue. Ei bine, Maria şi Andrés au fost fotografiaţi, aşadar, pe străzile Parisului, cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros. Nu că blonda ar mai avea vreo treabă oficială pe acolo... În pozele realizate de paparazzii tabloidului italian „Chi“, îi vedem pe cei doi în posturi cât se poate de familiare, semn că aceasta nu este chiar prima lor întâlnire. În unele cadre, îndrăgostiţii zâmbesc şi se sorb din ochi, în altele apar luând prânzul împreună şi plimbându-se romantic.

in hola!
Pozele de paparazzi cu escapada romantică a Mariei la Paris
in hola2
Maria şi Andres

Este o schimbare semnificativă şi pentru seducătorul spaniol, erou al campaniilor publicitare pentru Chanel, Louis Vuitton sau H&M, după ce a făcut pereche cu o divă pop cu zece ani mai în vârstă decât el. Ne referim la Kylie Minogue, desigur, şi la o poveste de dragoste care s-a lăsat cu numele ei tatuat pe corpul lui. De data aceasta, diferenţa de vârstă este în favoarea lui, manechinul fiind cu nouă ani mai mare decât jucătoarea de tenis.

Cu toate că Maria şi Andrés nu şi-au confirmat relaţia, se pare că aceasta nu este chiar de ieri, de azi, cei doi fiind zăriţi împreună şi la festivalul de muzică Coachella, din Indio, California, în luna aprilie.

PARIS, FRANCE - JUNE 24:  Model Andres Velencoso Segura attends the Berluti Menswear Spring/Summer 2017 show as part of Paris Fashion Week on June 24, 2016 in Paris, France.  (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)
Andres Velencoso

Dar se pare că Andrés nu este singura noutate din viaţa Mariei. Dacă tot a fost atâta timp cel mai bine plătită atletă din lume (11 ani), Maria a hotărât că este timpul să înveţe să-şi managerize mai bine imaginea şi căruţa de bani. Nu avem încă prea multe detalii despre asta, dar fotografiile postate de Maria pe coturile ei sociale ne dau de înţeles că sportiva a devenit studentă a prestigioasei Harvard Business School. Acum nu ne mai miră de ce zâmbeşte atât de frumos Maria, în ciuda scandalului de dopaj care a făcut înconjurul lumii…

foto: guliver/getty images

Modifică Setările