News

Mariah Carey a decis data nunţii cu miliardarul James Packer

Mariah Carey a decis data nunţii cu miliardarul James Packer

Artista de-abia aşteaptă să ajungă din nou la altar, la braţul noului său iubit, care o face atât de fericită. Mariah Carey şi James Packer Relaţia dintre cântăreaţa Mariah Carey şi afaceristul James Packer înaintează cu paşi repezi spre căsătorie. La şase luni de când au fost văzuţi împreună în public, în cursul unei croaziere pe Mediterană pe luxosul iaht al afaceristului, vara trecută, cei doi s-au logodit de Sărbători, la New York.

Acum, artista pop în vârstă de 45 de ani şi mamă a doi copii, abia aşteaptă să îmbrace din nou rochia de mireasă, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Şi asta pentru că cei doi îndrăgostiţi au decis să facă nuntă chiar în luna iunie a acestui an şi, din câte se pare, îşi doresc o ceremonie intimă. Potrivit apropiaţilor cuplului, miliardarul australian în vârstă de 48 de ani vrea ca la nunta lor să asiste doar 50 de persoane, prieteni apropiaţi ai cuplului precum şi membri ai familiei acestora.

12507663_10153850952117766_2023266077350903632_n
Mariah şi James, în Barbuda.

Încă nu se cunoaşte exact unde sau când va avea loc nunta, dar Mariah Carey şi Packer ar putea alege ca decor insula Barbuda din Caraibe, unde Packer şi Robert De Niro au investit 250 de milioane de dolari într-un hotel privat.

Vestea a venit la o zi după ce diva a dezvăluit faptul că va avea propria sa emisiune tip reality show, ‘Mariah’s World’, care va fi difuzată pe postul E! în lunile următoare, în paralel cu primul său turneu în Europa din ultimii 10 ani.

În timp ce seria de episoade va permite spectatorilor să părtundă în culisele vieţii luxoase a cântăreţei, să privească reşedinţa sa din Las Vegas, precum şi să îi vadă pe cântăreţii săi care fac backing vocal şi pe dansatorii muzicienei, aceştia nu îi vor putea vedea în emisiunea respectivă pe gemenii săi de patru ani, pe care îi are împreună cu fostul său soţ, Nick Cannon.

"Are afaceri legale", a declarat Mariah Carey pentru New York Times într-un interviu recent, dezvăluind faptul că Packer nu doreşte să fie pus în lumina reflectoarelor: "Nu e felul lui de a fi să umble prin toată Europa împreună cu toată echipa, dansatorii şi cântăreţii mei."

Mariah Carey copii
Alături de copiii ei, gemenii Moroccan şi Monroe.

Modifică Setările