Fashion

Mariah Carey, încă un outfit nepotrivit! Iată cum a apărut la un eveniment!

Mariah Carey, încă un outfit nepotrivit! Iată cum a apărut la un eveniment!

Mariah Carey wears a barely there black leather mini dress with the side cut out as she arrived at 'Catch' Restaurant in West Hollywood, CA

Pictured: Mariah Carey Ref: SPL1488631 020517
Picture by: SPW / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

De la o vreme, Mimi pare că nu se mai uită în oglindă înainte să iasă din casă. În mai toate apariţiile ei publice din ultimul an, artista apare în ţinute mult prea revelatoare, prea strâmte şi clar nepotrivite pentru silueta, dar şi pentru statutul ei. Mariah Carey Aşa s-a întâmplat şi acum două zile, când s-a prezentat la o petrecere în Catch L.A, din West Hollywood. Aici, Mimi a purtat o rochie neagră, din latex, mult prea mulată şi la fel de revelatoare precum şi cele pe care le-a purtat anterior.

Văzând-o purtând astfel de ţinute nu putem să nu ne întrebăm cum de Mimi, având în vedere statutul ei financiar, nu apelează la un stilist, care s-o ajute să aibă apariţii mai reuşite.

Tot cu fostul soţ petrece timpul pe la evenimente

Ieşind din sfera stilistică, trebuie să precizăm că şi la acest eveniment a petrecut timpul cu Nick Cannon, fostul ei soţ şi tatăl copiilor ei. De altfel, cei doi petrec tot mai mult timp împreună de câteva săptămâni şi pare că s-au apropiat din nou. Totuşi, Nick a recunoscut, săptămâna trecută, că nu se petrece nimic sexul între el şi fosta soţie.

foto: Splash