Gossip

Mariah Carey s-a împăcat cu Bryan Tanaka? S-au sărutat la cină!

Mariah Carey s-a împăcat cu Bryan Tanaka? S-au sărutat la cină!

Când toată lumea spera într-o împăcare între celebra artistă şi fostul soţ, producătorul Nick Cannon, mai ales că au tot fost văzuţi împreună în ultima vreme, iată că diva ne demonstrează că are alte planuri pentru viaţa ei amoroasă! Se pare că Mariah Carey nu este încă pregătită să pună punct relaţiei cu dansatorul Bryan Tanaka, în ciuda faptului că toată lumea îi ştia despărţiţi. S-au împăcat? S-a zvonit că e doar după banii ei şi că oferea lumii întregi dovezi false despre relaţia dintre ei. Culmea e că Bryan a reuşit să se reinfiltreze în viaţa artistei, iar Mariah Carey nu pare deloc deranjată de reapropierea dintre ei. Cei doi au fost văzuţi împreună, vineri, la o cină, într-un restaurant din Beverly Hills.

Publicaţia online DailyMail a fost cea care a oferit fotografii cu Bryan şi Mariah, despre care se ştia că s-au despărţit în aprilie, sărutându-se în timpul unei nopţi petrecute la restaurantul CUT, din Beverly Hills. Ulterior, coregraful a fost surprins hrănind-o pe Mariah cu un desert, semn al apropierii lor.

Fotografia postată de Mariah Carey acum două zile

Un alt semn al împăcarii lor a fost fotografia postată de Mariah Carey pe contul ei de Instagram, în care apare alături de bărbatul cu care a avut o relaţie timp de cinci luni. În plus, vineri, Mariah l-a menţionat pe Twitter pe Tanaka, atunci când un fan i-a sugerat să interacţioneze mai mult cu cei care o susţin. ”Cred că ai dreptate 100%! Tanaka îmi sugerează acelaşi lucru”, a scris aceasta pe Twitter.