News

Marina Voica, în izolare la 83 de ani: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt"

Marina Voica, în izolare la 83 de ani: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt"

Marina Voica locuieşte de ani buni la Breaza. Acum, în plină pandemie, artista pare să fi fost uitată de toţi. Solista recunoaşte că doar Gabriel Dorobanţu o mai caută şi încearcă să o susţină.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetăţean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanţu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveţi nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături. M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Ştiţi că eu nu gătesc şi mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un părinte (preot - n.r.) care mă sună şi mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situaţia lui”, mărturiseşte artista pentru Click.

Marina Voica încearcă să se descurce singură:  "Ies între orele 11.00 şi 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în maşină şi merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”.

Modifică Setările