News

Matt LeBlanc din serialul Friends, de nerecunoscut, ieri, într-o apariţie TV!

Matt LeBlanc din serialul Friends, de nerecunoscut, ieri, într-o apariţie TV!

Dacă te-ai uitat la serialul Friends, numele lui, Matt LeBlanc, îţi este cât se poate de cunoscut.

Sau mai degrabă cel al personajului pe care l-a interpretat în celebra producţie, carismaticul Joey Tribbiani. Au trecut anii, iar chipeşul actor din serialul care a rulat între 1994 şi 2004 a ajuns la vârsta de 51 de ani, o vârstă pe care n-o poartă atât de bine precum alte staruri de la Hollywood, de genul Brad Pitt.

Ieri, Matt a apărut în emisiunea Live with Kelly and Ryan, ocazie cu care telespectatorii au putut vedea un tip grăsuţ şi cu părul complet alb, o imagine departe de cea pe care o afişa starul chiar până de curând. 

Pentru Matt, în apogeul celebrităţii sale, succesul magnific a venit la pachet cu femei frumoase. Iar frumoasa lui Matt a fost, între 2003 şi 2006, modelul american Melissa McKnight, cu trei ani mai în vârstă decât el. Începutul sfârşitului acestui mariaj s-a înregistrat odată cu naştere fiicei lor, Marina, în 2004, fetiţa fiind diagnosticată cu o boală care-i afectează creierul, sistemul osos şi cel motric.

Acum, lucrurile s-au aranjat mult mai bine pe plan personal, el şi Melissa rămânând în relaţii amiabile în urma divorţului din 2006 şi împărţind custodia Marinei, astfel încît fiecare părinte să petreacă timp egal cu fata.