News

Matt LeBlanc, Joey din “Friends”, din nou singur!

de admin

Matt LeBlanc, Joey din “Friends”, din nou singur!

“How you doing?”, ne-amintim de replica faimoasă şi amuzantă a celebrului actor din serialul de comedie “Friends”, Matt LeBlanc, care-l interpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani. Însă răspunsul lui la întrebarea sa celebră n-ar fi unul fericit, căci de curând, starul este din nou singur.

Matt este din nou disponibil, carevasăzică, de când s-a despărţit de iubita sa, Andrea Anders, cu care avea o relaţie serioasă de 8 ani. Chiar purtătorul de cuvânt al actorului de 47 de ani a confirmat vestea, adăugând că perechea “a decis să încheie relaţia acum ceva timp”, conform Us Weekly.

Cei doi au avut ultima apariţie împreună, pe covorul roşu, în august anul trecut, la gala Emmy Awards din Los Angeles. Momentan, starul din “Friends”locuieşte în Londra, pentru filmările show-ului său, Episodes. Faimosul “Joey”a cunoscut-o pe Andrea chiar pe platourile de filmare ale serialului de comedie propriu care/i purta numele, post-„Friends”, anunţând furtunoasa lor relaţie amoroasă în 2006, la scurt timp după ce Matt s-a despărţit de soţia sa, Melissa McKnight, cu care era căsătorit de 3 ani.

Dacă vă întrebaţi ce face Matt acum, solo, se pare că este bine mersi, căci în octombrie anul trecut, actorul de 47 de ani a sugerat c-a mers mai departe peste relaţia cu Andrea, când a fost surprins foarte intim cu o blonă frumoasă, la o petrecere de Halloween în Austin, Texas. Doin’ well!