News

Meghan şi Harry şi-au disponibilizat staff-ul din Marea Britanie şi au închis biroul de la Buckigham

Meghan şi Harry şi-au disponibilizat staff-ul din Marea Britanie şi au închis biroul de la Buckigham

Ducii de Sussex, stabiliţi, recent, în America de Nord, au disponibilizat 15 membrii ai echipei care îi reprezenta la Londra şi închid biroul de acolo, după ce au părăsit Palatul.

Ducii s-au despărţit de echipa lor.

 

Publicaţia Daily Mail susţine că doar doi dintre cei disponibilizaţi s-ar putea să mai lucreze pentru Casa Regală, însă ceilalţi doresc despăgubiri şi sunt destul de revoltaţi, chiar dacă respectă decizia celor doi. Însă Palatul nu le-a dat niciun răspuns momentan, explicânduli-se doar că serviciile lor nu mai corespund cu noua organizare a Familiei Regale. Printre cei angajaţi de Meghan şi Harry se numără câteva nume importante, ce activează de ani buni în management, comunicare şi marketing: Clara Loughran, cea care a jucat un rol important la nunta celor doi, înmânându-i lui Meghan buchetul de mireasă, şefa biroului de comunicare, Sara Latham, care a lucrat înainte pentru Barack Obama şi ca şi consilier în campania electorală a lui Hillary Clinton din 2016 şi asistenta şi secretara Julie Burley, care a condus Invictus Games în 2014 şi a fost păstrată în echipa lor pentru a se ocupa de relaţia cu patronatele. Una dintre cele mai vechi membre ale biroului, Marnie Gaffney, a fost rugată să rămână pentru a primi o altă poziţie la Palat, dar a ales să plece după 10 ani în slujba coroanei.

În ianuarie, Meghan şi Harry şocau pe toată lumea cu decizia lor de a se retrage din poziţia de membrii seniori ai familiei regale. După un summit regal cu Regina, s-a decis ca cei doi să renunţe la atribuţiile lor în cadrul Casei Regale şi să nu mai primească niciun fel de susţinere financiară. Cei doi declarau atunci că îşi vor împărţi timpul între Canada şi Marea Britanie, unde vor sta la reşedinţa renovată de ei, Frongmore Cottage.

Micul Archie nu va afla niciodată cum e să ai o viaţă la Palat.

Meghan şi Harry au avut o aparţie publică surprinzătoare săptămâna trecută, când s-au afişat la evenimentul susţinut de JPMorgan, în Miami Beach, Florida, unde ducele a ţinut un speech. Se zvoneşte că Harry este în discuţii cu această organizaţie pentru o eventuală colaborare pe partea de acte caritabile, dar şi cu o bancă pentru a începe o nouă activitate.

 

Comentarii

Modifică Setările