Fashion

Melania Trump, periplu în haine de gală. A făcut furori în Hawaii şi Japonia, îmbrăcată aşa!

Melania Trump, periplu în haine de gală. A făcut furori în Hawaii şi Japonia, îmbrăcată aşa!

Melania Trump este, fără îndoială, una dintre puţinele Prime Doamne din lume care au devenit un fashion icon. Este origială atunci când vine vorba de combinarea unor piese vestimentare interesante, nu plictiseşte prin cromatică, croieli sau materiale. Ce să mai vorbim, este o adevărată plăcere să o urmărim pe soţia Preşedintelui Donald Trump de-a lungul vizitelor sale oficiale, momente în care defilează în tot felul de outfituri care mai de care mai surprinzătoare.

Ei bine, iată că o nouă călătorie a soţilor de la Casa Albă ne-a oferit ocazia să vedem alte piese vestimentare care au venit ca turnate pe corpul tras prin inel al Melaniei Trump. Pe 3 noiembrie, Melania şi Donald aterizau în Hawaii, făcând o mică oprire înainte de cea mai lungă călătorie oficială a celor doi prin Asia. Au aterizat la Hickam Air Force Base în Hawaii, iar după-amiaza, Donald şi Melania Trump au efectuat o vizită la USS Arizona Memorial la Pearl Harbour, moment în care Prima Doamnă a fost din nou în centrul atenţiei datorită atitudinii, dar şi ţinutei deosebit de frumoase.

La coborârea din aeronava Air Force One, Melania Trump a purtat o frumoasă rochie casual cu cordon în talie, în degrade verde smarald cu turqouise şi un volan nude, asortată cu o pereche de balerini crem, ţinută pe care a înlocuit-o imdediat cu o rochie contrastantă. A fost primită cu un şirag de flori colorate care s-a potrivit perfect cu rochia albă, fără mâneci, strânsă în talie cu o curea subţire negră şi încălţată cu pantofi stiletto, ţinuta aleasă pentru o ceremonie de depunere de coroane. Iar asta nu a fost singurul outfit al Primei Doamne, căci duminică, şi-a început turneul de 11 zile în Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine, alături de soţul său, Trump.

Ei bine, periplul vestimetar al Melaniei prin Asia continuă cu alte ţinute deosebite. Astăzi, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a surprins din nou cu un outfit ales pe sprânceană. Melania şi Donald au fost întâmpinaţi de către împăratul Akihito şi împărăteasa Michiko din Japonia, fiind prima lor oprire din turneul asiatic care va curprinde vizite în 5 ţări. Şi de data aceasta, Melania a fost superbă într-o rochie bleumarin cu mâneci fluture şi curea în talie.

Cu atât mai elegantă a fost, cu cât lungimea rochiei, până la gleznă, a lăsat la vedere superbii pantofi stiletto în degrade. Melania a scimbat şi coafura, părul fiind prins într-un coc lejer, dar şi machiajul, optând pentru un smokey eyes şi un ruj nude.

La sosirea ei în Japonia, Melania a fost remarcată purtând un palton gros cu model  de toamnă. Ieri, Prima Doamnă a Statelor Unite a participat la un eveniment în Tokyo, îmbrăcată fiind într-un palton cu dungi în nuanţe de portocaliu, nude şi maro, asortat cu o pereche de pantofi bej cu toc înalt.

Foto: Hepta, Instagram