News

Melania Trump, fără văl în Arabia Saudită. Ce a purtat Prima Doamnă în ţările musulmane?

Melania Trump, fără văl în Arabia Saudită. Ce a purtat Prima Doamnă în ţările musulmane?

În timpul unui climat politic zbuciumat, soţii Trump s-au hotărât să dedice o săptămână unui turneu de politică externă prin toată lumea. Donald Trump, alături de soţia Melania şi de fiica Ivanka şi soţul său au început primul lor turneu extern cu o vizită în Arabia Saudită. Această ţară musulmaă este prima pe lista preşedintelui Statelor Unite ale Americii, urmând să poposească şi în Israel, la Vatican şi să participe la summitul Nato din Bruxelles, Belgia, turneul terminându-se cu participarea familiei prezidenţiale la summit-ul G7 din Taormina, Italy. Melania a fost foarte sexy la plecarea de la Casa Albă. Aşa că este un prilej deosebit de bun pentru Melania Trump şi pentru prima fiică, Ivanka Trump, să se implice în viaţa politică, să discute cu soţiile unor oameni importanţi, să câştige simpatia popoarelor şi, desigur, să defileze în ţinute alese cu grijă. Prima Doamnă a Americii, împreună cu Donald Trump, Ivanka Trump şi soţul acesteia, Jared Kushner, au fost fotografiaţi vineri, 19 mai, în timp ce plecau de la Casa Albă, Washington. La plecarea de la reşedinţa preşedintelui, Prima Doamnă a îmbrăcat un pulover alb cu mânecă lungă marca Max Mara şi o fustă de piele cărămizie, creaţie Hervé Pierre, cu cusături proeminente de culoarea fildeşului. În acelaşi timp, Ivanka Trump a optat pentru o rochie trei sferturi foarte mulată, cu imprimeu floral, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare cool.

O parte din familia Trump a părăsit Washingtonul în drum spre Arabia Saudită pentru prima lor vizită oficială de peste mări. Turneul va dura nouă zile şi va fi presărat de apariţii oficiale, întâlniri şi evenimente neprevăzute cu oficiali din Arabia Saudită şi o serie de alţi conducători. Prima oprire - ţările arabe.

Sosiţi în Arabia Saudită, Donald şi Melania au fost întâmpinaţi de regele Salman şi de membrii familiei regale şi am putut vedea un nou look al Primei Doamne, care a optat pentru ceva mai sobru - o salopetă până în pământ, cu mânecă lungă, toată neagră, oarecum asemănătoare cu hainele lungi şi închise la culoare purtate de femeile arabe. Pentru a nu părea o ţinută monotonă, Melania a ales o accesorizare puternică, cu o curea lată aurie şi un colier masiv.

A purtat o salopetă neagră, accesorizată cu auriu.

De data aceasta, mama i-a luat faţa fiicei, Ivanka optând pentru o rochie lungă cu imprimeu floral, în nuanţe de bleumarin, alb şi roşu, nu la fel de spectaculoasă ca ţinuta Melaniei.

Ivanka a ales şi ea să apară într-o ţinută mai sobră.

Cert este că nici Melania, nici Ivanka şi nici celelalte femei din delegaţie nu au purtat celebrul hijab, vălul pe care femeie arabe sunt obligate să îl poarte în public. Când vine vorba de oaspeţii de altă religie, această regulă nu este valabilă, la fel cum şi strânsul mâinii unei femei - aşa cum s-a întâmplat în cazul regelui Arabiei Saudite, care a făcut acest gest pentru Prima Doamnă, nu este un obicei des întâlnit. Melania şi Ivanka nu au trebuit să se îmbrace după portul tradiţional şi au putut alege orice fel de piese vestimentare, respectând o singură regulă - decenţa.

Prima Doamnă a ales o rochie lungă, într-o culoare puternică.

La una dintre petreceri, Melania a optat pentru o superbă rochie lungă, fucsia, de tip capă, accesorizată cu un colier statement, o rochie care a impresionat prin croi. Melania a schimbat mai multe ţinute de-a lungul acestui weekend, de la rochia trei sferturi de tip army, cu curea maro în talie, la costumul alb cu pantofi stiletto negri.

S-a întâlnit cu mai multe femei importante.
Este singura care nu a purtat văl, pentru că nu este obligatoriu pentreu femeile de altă religie.
A schimbat mai multe ţinute în timpul turului în Arabia Saudită.
Melania a ales şi un costum masculin alb, completat de o bluză neagră şi pantofi cu toc.

Foto: Hepta, Instagram Flotus, Getty, Twitter

Modifică Setările