News

Melania Trump, stilată la întâlnirea cu nişte copii bolnavi

Melania Trump, stilată la întâlnirea cu nişte copii bolnavi

Melania Trump este cea mai stilată primă-doamnă, iar acest statut cu greu se câştigă, dar este şi mai dificil de păstrat.

Pentru fiecare eveniment la care participă, soţia lui Donald Trump trebuie să arate impecabil, iar hainele, machiajul şi coafura, dar şi discursul, sunt cele mai importante aspecte de care este nevoie să ţină cont.

Criticii de modă sunt cu ochii pe ea în orice moment şi nu ratează ocazia de a o critica atunci când este prinsă pe picior greşit. Chiar şi atunci când merge în vizită la un spital pentru a se întâlni cu mai mulţi copii bolnavi trebuie să poarte o ţinută potrivită evenimentului.

Fashion cum o ştim, Melania îmbină utilul cu plăcutul, iar cea mai nouă apariţie a sa este cool. Pasionată de modă şi îmbrăcată după ultimele tendinţe, mereu surprinzătoare şi deloc monotonă în alegerea outfiturilor, Melania a fermecat într-o rochie în dungi. La modă în acest sezon, această piesă vestimentară a venit ca turnată pe trupul primei-doamne. A purtat o rochie stil cămaşă, în dungi alb cu negru, un model cu mâneca trei sferturi, cu rever şi o fustă asimetrică. Şi-a accentuat talia cu o curea neagră, iar pantofii stiletto nu au lipsit, fiind printre preferaţii ei. Simplitatea este cheia unei apariţii de succes, iar Melania ştie foarte bine acest lucru.

Foto: Instagram

Modifică Setările