News

Melanie Griffith suferă de o boală incurabilă

Melanie Griffith suferă de o boală incurabilă

Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/Variety/REX/Shutterstock (5799951cx) Melanie Griffith Hallmark Channel Summer Television Critics Association Press Event, Los Angeles, USA - 27 Jul 2016

Este una dintre cele mai iubite actriţe din Cetatea Filmului şi face parte din generaţia veche de staruri, reuşind însă să se menţină în atenţia publicului chiar şi la 60 de ani, după mai bine de 30 de ani de carieră.

A fost căsătorită de 5 ori, dintre care de 3 ori cu acelaşi bărbat, actorul Don Johnson. A mers la altar şi alături de actorul Steve Bauer, dar nici cu el căsnicia nu a durat prea mult, ajungând la despărţire după 8 ani de mariaj. Ultimul ei soţ a fost celebrul actor şi cântăreţ Antonio Banderas cu care a fost împreună timp de 19 ani, până în 2015 când au ajuns la un divorţ dureros dar şi costisitor. Actriţa s-a ales cu sume frumuşele de pe urma partajului, măcar atât, dat fiind că infidelităţile lui au fost adesea motiv de scandal în familia Griffith-Banderas, culminând cu actuala relaţie a actorului de 57 de ani cu Nicole Kimpel, mai tânără cu 20 de ani decât el!

Partea mai puţin bună este că acelaşi divorţ a îmbolnăvit-o pe Melanie Griffith. Actriţa a dezvăluit că a fost diagnosticată cu epilepsie, afecţiune care s-a instalat din cauza stresului. Vedeta a vorbit pentru prima oară despre problemele sale de sănătate şi despre boala incurabilă de care suferă în tipul evenimentului Women's Brain Health Initiative, miercuri seara, în Los Angeles.

Epilepsia nu se poate vindeca şi se manifestă prin crize caracterizate prin convulsii puternice, dar actriţa se simte bine, iar starea sa de sănătate este menţinută în echilibru cu ajutorul medicamentelor. "Fiecare convulsie pe care am avut-o a fost într-un moment în care eram extrem de stresată. Ultimile două crize s-au întâmplat când erau pe o barcă în afara oraşului Cannes - pe un iaht mare. Am făcut o criză majoră şi m-au dus la spitalul din Cannes, apoi am revenit pe barcă. Am avut o altă serie de convulsii puternice şi m-am întors la spital. Mi-au făcut o electroencefalograma şi au început să o privească foarte serioşi."

Vestea bună este că actriţa se simte bine şi nu a mai avut o criză în ultimii patru ani şi, cu siguranţă, nu a fost o coincidenţă că de trei ani este divorţată:  "Am divorţat şi asta a fost un medicament pentru mine", a spus Melanie râzând în faţa publicului.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările