News

Membrii trupei 'N Sync s-au reunit pentru a-şi inaugura steaua de pe Walk of Fame

Membrii trupei 'N Sync s-au reunit pentru a-şi inaugura steaua de pe Walk of Fame

HOLLYWOOD, CA - APRIL 30: Carson Daly, Ellen Degeneres, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Justin Timberlake and Chris Kirkpatrick at a ceremony honoring 'NSYNC with a star on the Hollywood Walk of Fame on April 30, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Trupa 'N Sync şi-a încetat activitatea în 2002, dar membrii celebrei formaţii care făcea furori cu piesa "Bye Bye Bye" s-au reunit după 15 ani, pentru un eveniment important din viaţa lor.

Pe 30 aprilie a avut loc un eveniment memorabil, căci Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass şi JC Chasez au venit la Hollywood Boulevard pentru a-şi inaugura steaua de pe Walk of Fame. 'N Sync a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, iar fanii, dar şi familia şi prietenii le-au fost alături în unul dintre cele mai emoţionante momente din  viaţa lor de artişti. Gazdă a fost prezentatorul Carson Daly, iar faimoasa Ellen DeGeneres a fost şi ea prezentă pentru a-i omagia pe membrii trupei care au furat inimile adolescentelor de pretutindeni.

Iar Justin Timberlake, cel mai faimos dintre cei 5 artişti, a ţinut un discurs emoţionant: "Aceşti patru tipi înseamnă atât de mult pentru mine. Suntem într-adevăr o familie", a spus el.

Alături de Timberlake au fost soţia, Jessica Biel, dar şi mama artistului, Lynn Bomar Harless.

Foto: Getty Images, Twitter