News

Meryl Streep (69) se pregăteşte să devină bunică pentru prima dată! Ce alte secrete mai ascunde familia actriţei?

Meryl Streep (69) se pregăteşte să devină bunică pentru prima dată! Ce alte secrete mai ascunde familia actriţei? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Câştigătoarea a trei premii Oscar se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante roluri din viaţa ei, acela de bunică, având în vedere că fiica ei cea mare, Mamie Gummer, este însărcinată. Dar cine este, mai exact, familia celei mai mari actriţe de la Hollywood şi cu ce se ocupă?

Meryl Streep este foarte discretă cu viaţa ei privată şi abia dacă se află noutăţi legate de ea şi familia ei, însă iată că a apărut totuşi ştirea că fiica cea mare a faimoasi actriţe, Mamie Gummer, şi logodnicul acesteia, Mehar Sethi, vor deveni părinţi peste câteva luni. Şi nu este vorba despre niciun zvon, reprezentantul lui Mamie a confirmat, weekendul acesta, minunata veste.

Este vorba despre primul nepot al lui Meryl Streep (69), care mai are trei copii cu partenerul ei de cursă lungă, sculptorul Don Gummer: Henry Wolfe Gummer (39), Grace Gummer (32) şi Louisa Gummer (27).

Modifică Setările