Gossip

Michael Jackson & Whitney Houston au fost iubiţi?

de admin

Fostul bodyguard al artistului şochează cu dezvăluirile sale. Şi nu e singura bombă pe care acesta o lansează!

Matt Fiddes, cel care i-a fost bodyguard şi confident lui Michael Jackson în ultima parte a vieţii, susţine că megastarul a avut o aventură secretă cu Whitney Houston în 1991. Expert în arte marţiale, ajuns acum milionar, Fiddes spune că Michael i s-ar fi confesat în ultimele zile ale vieţii lui şi i-ar fi povestit că şi-ar fi dorit să se căsătorească cu Whitney Houston. Asta deşi se pare că idila lor n-a durat mai mult de două săptămâni! "Whitney s-a mutat în acea perioadă la ranch-ul lui Michael şi au avut o aventură ca orice alt cuplu tânăr. Dar el a recunoscut ulterior că spera ca relaţia să meargă mai departe şi ştiu că a visat atunci s-o ia de soţie", a declarat Matt pentru The Sun.

Cât de adevărate să fie vorbele fostului bodyguard, care par din seria zvonurilor bombastice, inventate cu uşurinţă pe seama celebrităţilor dispărute dintre noi?! Povestea pare cu-atât mai mult aranjată ca-ntr-un joc de puzzle, dat fiind că vorbim de două dintre cele mai mari voci şi staruri muzicale ale Planetei. În plus, la începutul anului, parcă s-a zvonit că fratele lui Michael, Jermaine, ar fi avut o relaţie extraconjugală de un an cu Whitney, nu-i aşa? Acum să înţelegem că întreg Jackson 5-ul a avut o pasiune pentru ea? Dar, desigur, Michael şi Whitney ar fi putut fi cuplul de aur al muzicii...

Matt Fiddes îşi susţine cu tărie versiunea. Şi, în plină formă, lansează a doua bombă: el ar fi, de fapt, tatăl lui Prince Michael Jackson II (aka Blanket)! Mai exact, Fiddes spune că el a fost donatorul de spermă pentru fiul lui Michael - şi e atât de sigur pe ceea ce spune, încât intenţionează să meargă la Curtea din Los Angeles pentru a solicita un test ADN care să dovedească acest lucru.

Foto: Reuters