Vedete

Michaela Prosan, şedinţă foto sexy cu burtică: ”Îmi vor lipsi momentele acestea”

Michaela Prosan, şedinţă foto sexy cu burtică: ”Îmi vor lipsi momentele acestea” camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

De când a anunţat că este însărcinată, superba Michaela Prosan savurează la maxim noua ipostază pe care o trăieşte pentru prima dată.

Dacă în urmă cu câteva luni îşi afişa pătrăţelele de pe abdomen, actriţa este extrem de grijulie cu burtica pe care o mângâie într-o şedinţă foto cu grija pe care orice mamă o simte pentru toată viaţa pentru puiul său.

Dacă o vezi doar din faţă, nu realizezi că este însărcinată, fiindcă Michaela este genul acela de femeie care îşi păstrează silueta nealterată în timpul sarcinii. Iar sportul făcut până acum cu regularitate o ajută în sensul acesta.

Celebră pentru rolul principal Sonia din serialul de mega succes ”Fructul Oprit”, Michaela Prosan se pregăteşte pentru o nouă etapă. Pandemia şi perioada lungă în care actorii nu au mai jucat a fost transformată în acest caz în ocazia binecuvântată de a face un copil. Răgazul a dat posibilitatea multor artişti să-şi reconfigureze viaţa.

Michaela Prosan are 29 de ani şi se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară. Emoţiile sunt mari, dar este obişnuită să aibă grijă de cineva. Actriţa este nedespărţită de căţelul său, un exemplar superb din rasa bull terrier.

Michaela trăieşte o viaţă sănătoasă şi a fost mereu atentă la siluetă. Nu mănâncă deloc carne, ci doar peşte şi are mereu grijă la programul meselor sale, chiar dacă îi este mai greu pe platoul de filmare. Michaela Prosan este vegetariană de 11 ani.

Iată ce spunea actriţa, în urmă cu ceva timp: „Fac sport şi încerc să mănânc sănătos cât se poate. Programul e uşor dificil şi diferit faţă de cel al oamenilor care muncesc de la 7.00 la 18.00 sau 17.00 şi trebuie să am grijă cu alimentaţia. Nu mănânc carne, dar mănânc peşte.”

Extrem de discretă cu viaţa personală, puţini sunt cei care ştiu cine este iubitul ei. Cu toate astea, ea a publicat o imagine în care apare alături de cel care o va face mamă.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările