News

Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării. Aceasta din urmă a încălcat protocolul!

Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării. Aceasta din urmă a încălcat protocolul!

Astăzi, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, se va difuza primul interviu cu Michelle Obama de după plecarea de la Casă Albă. În cadrul acestui interviu, fosta Primă Doamnă a Americii vorbeşte despre cum s-au derulat lucrurile atunci când a fost nevoită să predea ştafeta Melaniei Trump, dar şi ce cadou a primit de la aceasta în Ziua Inaugurării.

Jovială cum o ştim, Ellen a întrebat-o pe Michelle Obama ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării lui Donald Trump ca noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. ”A existat un cadou acolo. Deci, ce era în acea cutie?”, a întrebat-o celebra prezentatoare pe fosta Primă Doamnă a Americii.

Cu această ocazie, Michelle a precizat şi cum s-au derulat lucrurile şi de ce situaţia a fost stânjenitoare în momentul întâlnirii cu Melania Trump. ”Cutia de la Tiffany... Era o superbă ramă de fotografie. O ramă era în ea. (...) A existat un protocol. Ca-n cazul unei vizite de stat, ei îţi spun ce urmează să faci, unde să stai. Însă, în nicio altă dată, nu s-a primit un cadou. Aşa că eu eram ceva de genul <<Ok... şi acum ce s-ar presupune că trebuie să fac cu acest cadou?>>. Nimeni nu venea să ia acest cadou din braţele mele. Şi eu mă gândeam dacă trebuie să pozez cu el. Apoi, soţul meu salvează ziua, ia cadoul din mâinile mele şi-l duce înăuntru. (...) Pe filmare se vede cum exclam: <<Ah! Ai adus un cadou!>>”, povesteşte Melania Trump despre incidentul stânjenitor din Ziua Inaugurării.

Fotografia de după incident!

foto: arhivă

Modifică Setările