News

Michelle Pfeiffer, apariţie rară alături de fiica cea mare, Claudia

Michelle Pfeiffer, apariţie rară alături de fiica cea mare, Claudia

LOS ANGELES - AUGUST 6: Actress Michelle Pfeiffer, her husband, producer David E. Kelley, her son John and daughter Claudia attend a ceremony honoring Pfeiffer with a Star on the Hollywood Walk of Fame at Hollywood and Highland on August 6, 2007 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Simpatica actriţă Michelle Pfeiffer a fost dintotdeauna discretă cu viaţa ei personală şi a fost respectată pentru asta la Hollywood.

Dar săptămâna trecută, actriţa de 59 de ani ne-a dat prilejul s-o observăm şi în altă ipostază decât cea profesională, Michelle fiind fotografiată alături de soţul ei de-o viaţă, producătorul TV David E Kelley, dar şi de fiica lor cea mare, Claudia Rose, în vârstă de 24 de ani.

Claudia a fost adoptată de cei doi chiar în anul în care s-au căsătorit, 1993, pentru ca, un an mai târziu, actriţa să dea naştere şi unui copil biologic, John Henry, în vârstă de 22 de ani.

Cei trei au fost văzuţi, aşadar, la o plimbare în New York, ocazie cu care actriţa a purtat o rochie lejeră de vară şi un look natural, fără machiaj. Claudia a afişat şi ea o ţinută văratică, cu o rochie albă, la care a asortat balerini şi o haină în aceeaşi nuanţă, pe deasupra.

Michelle Pfeiffer, alături de David E. Kelley şi copiii John şi Claudia, în 2007

Fotografiile cu fiica lui Michelle sunt destul de rare, mulatra preferând să se ţină departe de evenimentele mondene, chiar dacă, în urmă cu şapte ani, şi-a însoţit părinţii la gala Premiilor Oscar.

Cât despre mezinul John Henry, acesta este şi mai scump la vedere.

Foto: Getty Images