Vedete

Mihaela Rădulescu vine de la Monaco pentru o emisiune Pro TV! Unde poate fi văzută în această seară

Mihaela Rădulescu vine de la Monaco pentru o emisiune Pro TV! Unde poate fi văzută în această seară

Mihaela Rădulescu ajunge în această seară în bucătăria de la MasterChef. Diva vine de la Monaco pentru a degusta preparatele concurenţilor.

”Musafir bombă!” sau ”febleţea mea din copilărie” acestea sunt doar două dintre reacţiile pe care le vor avea concurenţii când vor afla că  o vor avea ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu. Vedeta le va face o surpriză o surpriză concurenţilor ajunşi la proba de eliminare!

Mihaela nu a venit cu mâinile goale, ci a adus fiecăruia câte o valiză cu ingrediente! Provocarea va fi cu atât mai mare pentru concurenţi cu cât preparatele lor vor fi degustate de către Mihaela şi juraţi, care vor decide la finalul probei cine va părăsi competiţia!

Chiar dacă vor fi vizibil emoţionaţi de invitatul special, cei 8 concurenţi aflaţi în pericol de eliminare nu vor renunţa la speranţă, ci vor lupta cu toate armele din dotare: ”Fac o farfurie de-o să le stea comentariile în gât!”.

În această seară, de la ora 22:30 descoperim cine nu se va ridica la standardele juraţilor şi se va opri în această etapă din drumul spre titlul de MasterChef şi marele premiu!

 

 

Modifică Setările