News

Mihaela Tatu revine în televiziune? Ce ofertă a primit

Mihaela Tatu revine în televiziune? Ce ofertă a primit camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mihaela Tatu nu excude posibilitatea de a reveni în televiziune, mai ales că ofertele curg. Vedeta recunoaşte că aşteaptă însă formatul potrivit.

 “Anul trecut am primit propuneri din partea a trei posturi de televiziune. Însă unele le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele şi tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Şi, totuşi, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunţ la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate şi mai ales la acest soi de linişte, ar trebui sa fie un format care să mă împlinească, să ştiu că las ceva în urmă, să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie şi loialitate. Altfel, de ce-aş face-o?! Aşa că… cine ştie? Portiţa îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne şi cine e doar în trecere", a mărturisit Tatu pentru Ciao.ro.

Vedeta locuieşte la Oradea, dar ajunge periodic în Capitală.

“În momentele în care mi se face dor de platou sau de un studio radio, răspund invitaţiilor foştilor mei colegi, care încă mai fac emisiuni interesante, pe subiecte reale şi de interes. Şi gata. Când simt nevoia de puţină agitaţie, vin în Bucureşti şi îmi trece repede. Apoi, multe dintre proiectele pe care le am se desfăşoară în Bucureşti şi în ţară, aşa că nu duc lipsă de acţiune.

Vacanţă, ce mai! Anul acesta, de exemplu, am fost începând încă din ianuarie, o săptămână în Turcia, 13 zile în Egipt, o lună şi aproape jumătate în Moldova şi Bucovina, 10 zile în Zanzibar, o săptămână în Berlin şi aproape o săptămână în Comitatul Donegal în Irlanda. Restul am lucrat”.

 

Comentarii

Modifică Setările