News

Mihai Mitoşeru, primele declaraţii şi primele imagini după operaţie: "Aveam un cheag de sânge la picior care se putea duce, în orice clipă, la inimă"

Mihai Mitoşeru, primele declaraţii şi primele imagini după operaţie: "Aveam un cheag de sânge la picior care se putea duce, în orice clipă, la inimă" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mihai Mitoşeru a oferit primele declaraţii după ce în după-amiaza zilei de 2 iulie a fost operat de urgenţă. Medicul său a luat decizia de a-l duce în sala de operaţie după ce a descoperit la piciorul prezentatorului un cheag de sânge. 

A mers la un simplu consult, dar doctorii au decis să intervină, l-au supus unei intervenţii chirugicale. Mihai Mitoşeru a fost operat pe 2 iulie. Avea probleme cu varicele de ceva timp, le ţinea sub observaţie, dar iată că medicii au descoperit un cheag de sânge la un picior. Prezentatorul de la Kanal D spune că viaţa i-a fost pusă în pericol, acest cheag de sânge s-ar fi putut duce oricând la inimă. 

Din spital, el a făcut declaraţii: 

"Mulţumesc din suflet pentru mesaje! Am venit la un simplu control şi am aflat că am un cheag de sânge la picior care se putea duce în orice clipă la inima! A trebuit să mă operez imediat şi acum totul e ok! Mulţumesc echipei medicale! 🙏". Totodată, Mihai Mitoşeru s-a şi filmat pe patul de spital. 

 

Medicul lui a oferit câteva detalii, a explicat cât de gravă a fost situaţia: "Am văzut că pacientul, pe lângă o boală de vene, cu varice hidrostatice, cu varice recidivate, după o operaţie pe unul din picioare, pe venele membrelor pelvine (…), pe ambele vene, am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, ceea ce a trebuit să facem operaţia de urgenţă, să le scoatem; pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni şi se încheia".

Mihai Mitoşeru a ţinut să adauge faptul că îl moşteneşte pe tatăl său în această privinţă: "Eu îl moştenesc pe tata. Şi el avea varice, dar nu am rexut că este atât de grav. Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă!"

Foto: Facebook

Modifică Setările