News

Miley Cyrus, cu sânii la vedere într-un shooting îndrăzneţ. Ce spune despre căsătoria ei

Miley Cyrus, cu sânii la vedere într-un shooting îndrăzneţ. Ce spune despre căsătoria ei camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Vedeta de 26 de ani, care acum câteva săptămâni a devenit doamna Hemsworth, a acordat un interviu revistei Vanity Fair, ocazie cu care a realizat şi un shooting inedit.

Miley Cyrus a pozat în outfituri revelatoare pentru noua copertă a revistei Vanity Fair. Îmbrăcată doar cu o plasă transparentă, metalică, artista a fost lipsită de inhibiţii, lăsându-şi la vedere sânii.

Shootingul a fost urmat şi de un interviu la fel de liber şi sincer, în care a recunoscut că, deşi e într-o relaţie cu un bărbat, ea nu crede în definirea persoanelor în funcţie de sex.

Oamenii se îndrăgostesc de alţi oameni, nu de sexul acestora, nu de aspectul lor, ori altceva. Ceea ce iubesc eu există doar la nivel spiritual. N-are nimic de-a face cu sexualitatea, sexul persoanei este un lucru mic, aproape irelevant dintr-o relaţie”, a declarat artista, despre care se ştie că a avut relaţii amoroase şi cu femei.