Vedete

Miley Cyrus, geloasă pe colegele de filmări ale logodnicului Liam Hemsworth

Miley Cyrus, geloasă pe colegele de filmări ale logodnicului Liam Hemsworth

Este o cântăreaţă celebră şi se iubeşte de ceva timp cu unul dintre cei mai cool bărbaţi de la Hollywood. Aşa că este inevitabil să nu-şi facă griji în legătură cu ce ar putea face celebrul său iubit pe platourile de fimare, alături de actriţele sexy cu care filmează scene incendiare.

Povestea lor a început în 2013, dar s-a terminat la scurt timp, aşa că au trecut câţiva ani până când flacăra iubirii s-a reaprins, anul trecut, iar Miley chiar nu mai are de gând să-l piardă a doua oară pe Liam. Cât de geloasă este? Ei bine, a spus chiar ea în timpul unui show la care a participat miercuri. Cântăreaţa a glumit că e cu ochii pe iubitul său nonstop şi că îi supraveghează orice mişcare pentru a fi singură că îi este credincios. Dar, ştiţi voi, în glumă se spune adevărul!

Liam şi Miley formează un cuplu simpatic.

Continuând discuţia cu prezentatorul Howard Stern, Miley a descris cum i se strânge stomacul de fiecare dată când vede că Liam joacă alături de câte vreo frumuseţe. Totuşi, reuşeşte să se stăpânească, deşi ştie că el are o colegă de platou superbă: "Am un gol în stomac."

Liam şi Jennifer Lawrence au fost colegi de filmări.

Cum de are atâta încredere în el? "Am spionii mei. Nu trebuie să fiu întotdeauna acolo!", a spus Miley. Liam a jucat şi alături de frumoasa actriţă Jennifer Lawrence în filmul "Hunger Games", aşa că Miley chiar are motive întemeiate de îngrijorare în privinţa comportamentului iubitului său faţă de femeile cu care intră în contact prin prisma actoriei.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările