News

Miranda Kerr, mărul discordiei între Orlando Bloom şi Justin Bieber: din nou, topless! 

de admin

Miranda Kerr, mărul discordiei între Orlando Bloom şi Justin Bieber: din nou, topless! 

Tocmai ce ieri aflam că fostul ei soţ s-a certat violent cu puştiulică Bieber, pe care a încercat să-l pocnească pentru replicile nesimţite la adresa modelului, că iat-o pe Miranda deja dezbrăcându-se. O nouă zi, o nouă şedinţă foto în care, parcă, le-arată bărbaţilor ce-au avut şi ce-au pierdut.

Se speculează tot mai mult că australianca de 31 de ani a avut de-a face şi cu Bieber în 2012, când au flirtat după un show Victoria's Secret, iar acum, actorul s-a simţit profund atacat de remarcile nepotrivite făcute de acesta într-un restaurant din Ibiza. Şi pentru că nesimţirea micului star e atât de mare, a postat pe Instagram fotografii cu Miranda în haine sumare şi chiar topless, ca să-i facă în ciudă lui Orlando.

Să revenim la Miranda, mama băieţelului Flynn pe care-l are cu actorul din "Stăpânul inelelor", care a fost imaginea topless pentru campania "7 For All Mankind", îmbrăcată doar într-o pereche de blugi retro, fie singură între aşternuturi, fie jucându-se provocator cu un foarte sexi model şi actor, pe nume Jon Kortajarena.

"Campania explorează obsesia femeii pentru jeanşi. 7Obsessions expune secretele întunecate ale relaţiei lor şi lucrurile noi pentru care dezvoltă obsesii: de la muzicieni indie la bloguri şi până la jeanşii boyfriend din 1984" este declaraţia de presă a firmei.

Desigur, hai să-i credem pe cuvânt pe cei care au făcut campania!

FOTO Sebastian Faena

Modifică Setările