Gossip

Mircea Badea a schimbat macazul, se dă cu Iohannis?

Mircea Badea a schimbat macazul, se dă cu Iohannis?

După ce l-a susţinut avid şi făţiş pe candidatul Victor Ponta, realizatorul emisiunii “În gura presei” îşi schimbă discursul în ceea ce-l priveşte pe actualul preşedinte al ţării.

Ieri, revolta lui Mircea Badea vizavi de eşecul lui Victor Ponta nu se stinsese încă. Cel puţin, asta transpare din postarea sa, publicată pe Facebook după prima ieşire la rampă a lui Klaus Iohannis, după alegerile de duminică:

„Coreeect!! E primul profesor al ţării. Cel mai profesor din România! Care a făcut şase case din meditaţii :)))“.

La nici trei ore după acest mesaj, prezentatorul Antenei 3 a revenit cu o altă postare, dar care avea o cu totul altă tonalitate.

„Foarte pe scurt câteva lucruri foarte bune după ieri:


1. Iohannis are legitimitate incontestabilă: 6.250.000 de voturi, diferenţă faţă de contracandidat mai mare de 1.000.000 de voturi.


2. Votul uriaş al tinerilor: de când mă ştiu, tinerii s-au lamentat că decid alţii pentru ei. E foarte bine că acum îşi pot asuma contribuţia decisivă şi nu vor avea niciun eventual reproş. De asemenea, afirmarea internetului ca mediu activ şi hotărâtor.


3.Opţiunea fără echivoc a societăţii româneşti pentru "dreapta". Cel mai rău lucru ar fi fost neclaritatea. Acum vom vedea cine se adaptează mai bine la această opţiune.


4. Azi înţelegem mai bine ce au însemnat 7.400.000 de voturi într-o singură direcţie.


5. Toate lucrurile sunt acum clare, nu mai e loc de regrete bazate pe neînţelegeri şi şovăieli.“

Să înţelegem din asta că Mircea Badea e dispus să aibă, de-acum încolo, mesaje mai ponderate?

Foto: pagina oficială

Modifică Setările