News

Mirela Vaida a dezvăluit ce notă a obţinut la Bacalaureat. A susţinut examenul în urmă cu 19 ani

Mirela Vaida a dezvăluit ce notă a obţinut la Bacalaureat. A susţinut examenul în urmă cu 19 ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mirela Vaida a dezvăluit ce note a obţinut la examenul de Bacalaureat pe care l-a susţinut în urmă cu 19 ani. A absolvit un liceu cu profil real. A fost o elevă eminentă!

În această perioadă, liceenii au susţinut examenul de Bacalaureat, ba chiar au aflat şi ce note au obţinut. Cu această ocazie, Mirela Vaida şi-a amintit de perioada pe care a petrecut-o în liceu, de când singura ei grijă era studiul. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut publică diploma obţinută în urma celor douăsprezece clase absolvite. 

A terminat Liceul de Informatică în urmă cu 19 ani, a susţinut şase examene la final şi a obţinut nota 9,62, aceasta a fost media. Pe Facebook, vedeta a făcut toate dezvăluirile, a postat şi poze cu diploma, dar şi un mesaj: 

"Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram talentata la limba si literatura romana. Am ales imposibilul: Liceul de Informatica! Cu care m-am luptat din greu in primii doi ani, pierduta printre matematicieni si olimpici internationali la informatica! Pentru ca, apoi, sa dau admitere la Drept!

Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! 💖🤗🙏 Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! 😊 Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!", a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Foto: Facebook