Vedete

Mirela Vaida îşi serbează fiul. Ce planuri are prezentatoarea TV

Mirela Vaida îşi serbează fiul. Ce planuri are prezentatoarea TV camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Momente de neuitat în familia Mirelei Vaida! Băieţelul prezentatoarei TV, Vladimir, împlineşte astãzi trei anişori.

„Sunt singurã cu toţi trei, dar am noroc cã grãdiniţa este deschisã şi în august şi Vladimir îşi va putea serba ziua ca toţi ceilalţi copii care sunt aniversaţi în timpul anului şcolar, pentru cã asta îşi dorea, sã fie alãturi de prietenii lui de la grãdi. Chiar acum suntem pe drum într-acolo, unde i-am invitat şi pe Belle şi pe Spiderman, vom avea şi tort cu Fulger McQueen , iar Vladimir abia aşteaptã sã sufle în lumânãri, e extrem de entuziasmat de fiecare datã când trebuie sã facã asta!”, a povestit Mirela.

La petrecea lui Vladimir sunt invitaţi toţi copiii de la gradiniţa unde merg el şi sora lui, Carla. „Avem copii de toate vârstele, pentru cã o sã fie toatã grãdiniţa invitatã în sala de spectacole. Avem animatori, baloane, picturã pe faţã, dans, muzicã, karaoke şi o mulţime de joculeţe! Bineînţeles cã dupã amiazã începem runda a doua, şi cu vecinii de la bloc. Practic o ţinem tot într-o petrecere, cã tot e zi de vacanţã şi ne permitem sã nu îi culcãm la orã fixã”, a mai completat vedeta Antena 1.

Zilele acestea Mirela se bucurã din plin de vacanţã, dar din toamnă vine la Acces direct.. „Mã bucur din plin de timpul cu ei, suntem nedezlipiţi, aşa cum am fost de fapt în ultimul an! Vreau sã nu ratez nimic din ce li se întâmplã, mai ales cã din toamnã, când voi începe emisiunea zilnicã, vom avea doar dimineţile şi serile împreunã, aşa cã profitãm acum, la maximum!”, a declarat Mirela.

Modifică Setările