Vedete

Monica Anghel îşi împarte viaţa cu şase căţei! Cum au ajuns la ea

Monica Anghel îşi împarte viaţa cu şase căţei! Cum au ajuns la ea

Monica Anghel iubeşte animalele şi are acasă nu mai puţin de şase căţei. De altfel, artista spune că a avut dintotdeauna în casă animale de companie. “Am crescut cu animăluţe în jurul meu de când eram copil. Mereu am avut pe lângă mine câini sau pisici. Acum am acasă am şase câini. Pe care îi ţin în curte”, spune Monica Anghel, care va putea fi văzută în curând şi la Te cunosc de undeva, alături de fratele ei Alexandru.

Cea mai în vârstă căţeluşă este Jessica. Are 15 ani şi i-a fost făcută cadou Monicăi de o verişoară. “A găsit-o pe stradă, i-a pus o fundiţă roşie şi mi-a adus-o în dar de ziua mea. Acum e bătrânică şi bolnăvioară. Are diabet şi nu mai vede aproape deloc”, spune concurenta de la Te cunosc de undeva!.

“Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un bichon de nouă ani pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar şase luni. O mai avem pe Codiţă, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu maşina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani,  primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitaţie, pe Paco, un cane corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu, şi pe Nero, un lup negru, de o lună şi jumătate”, adaugă Monica.

Deşi e vacarm în curte, cei şase căţei s-au acomodat bine unii cu alţii. Toţi sunt foarte iubitori, iar ea îi iubeşte pe toţi în egală măsură. În această perioadă însă îl ia deseori cu ea pe Paco. “E un câine de talie mare şi trebuie să se obişnuiască să urce în maşină, pentru că în curând nu-l voi mai putea ţine în braţe ca să-l duc la veterinar”, explică solista.

 

Modifică Setările