News

Monica Bellucci (54), superbă într-un outfit masculin. Ce spune despre relaţia cu un bărbat mai tânăr?

Monica Bellucci (54), superbă într-un outfit masculin. Ce spune despre relaţia cu un bărbat mai tânăr? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are două divorţuri la activ, dar s-a aruncat din nou în braţele iubirii. Şi-a promis, însă, că o va face cu maturitatea căpătată la 54 de ani.

Ieri, Monica Bellucci şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături de mai tânărul ei iubit, Nicolas Lefebvre (36), la petrecerea Clash de Cartier, din Paris. Şi deşi mulţi ar spune că e o mişcare precipitată să se expună atât de mult cu noul iubit, Monica spune că e prudentă şi că tratează totul cu calm şi răbdare.

”Omul cu care îmi împart viaţa nu are acelaşi job ca mine, dar călătoreşte mult. Ritmul lui îl completează pe al meu. (...) Când ai fost căsătorit de două ori, trebuie să-ţi iei un timp până o iei din nou de la capăt, să înţelegi ce s-a întâmplat şi de ce ai divorţat. Să spunem că sunt în etapa în care învăţ momentan”, a explicat ea, anterior, despre ce gânduri are vizavi de relaţia curentă.

Pentru acest eveniment, Monica a îmbrăcat un outfit cu influenţe masculin, care, însă, i-a pus în evidenţă eleganţa şi graţia desăvârşite. Cu un decolteu discret şi un sacou cambrat pe talie, apariţia Monicăi a fost la fel de elegantă şi sexy precum ne-a obişnuit şi până acum. La fel de prezentabil a fost şi partenerul ei, Nicolas, care a îmbrăcat un tuxedo clasic, fără, însă, a opta pentru un papion ori cravată.

Monica a fost căsătorită cu fotograful Claudio Carlos Basso din 1990 până în 1994 şi cu Vincent Cassel din 1999 până în 2015.