Vedete

Monica Bîrlădeanu, despre cea mai grea o perioadă din viaţa ei: „La 16 ani, corpul meu ducea toate abuzurile“

Monica Bîrlădeanu, despre cea mai grea o perioadă din viaţa ei: „La 16 ani, corpul meu ducea toate abuzurile“

Acum este una dintre cele mai apreciate vedete din ţara noastră, cu o carieră de succes în lumea televiziunii şi a filmului, însă Monica Bîrlădeanu nu a avut mereu parte de momente plăcute în viaţa ei.

Potrivit celor de la Antena Stars, Monica Bîrlădeanu a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieţii ei, care se petrecea atunci când vedeta avea doar 16 ani.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16 ani, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 de ore cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90...“, a spus Monica Bîrlădeanu.