News

Monica Tatoiu, aventuri sub apă. Suferă de claustrofobie, dar a bifat o realizare importantă


Monica Tatoiu, aventuri sub apă. Suferă de claustrofobie, dar a bifat o realizare importantă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Suferă de caustrofobie şi nu credea vreodată că va ajunge să facă scufundări, dar nu şi-a abandonat visul şi astăzi îşi ia brevetul.

"Sufăr de claustrofobie. Mie dacă mi se strică liftul, eu sunt în stare să mă arunc de la etaj. Şi cu cabina de schi e la fel. dacă e prea multă vreme ş se opreşte cabina de schi eu fac atacuri de panică. Anul acesta, m-am gândit că toată lumea din jurul meu făcea scufundări. Coborau la 20-25 de metri. Bărbatul meu face chestia asta de vreo 4-5 ani. N-am dormit în noaptea aia, am visat… Şi mă duc eu acolo, era un puştiulică de 20 de ani şi mă bagă ăla înăuntru. Am făcut atac de panică. Apoi îmi zice: „Acum mergem la 12 metri”. Mamă!”, mărturisea  Tatoiu.

Cu timpul, lucrurile s-au schimbat  Monica Tatoiu adora să meargă în vacanţă pentru a exersa la acest capitol, iar orele de scufundări începeau chiar la primele ore ale dimineţii. Şi iată că perseverenţa a dat roade.

 

“Astăzi am fost la 16 m sub apă. Am depăşit frica şi insecuritatea. Am învăţat să mă controlez. Doar sub apă. Nu speraţi imposibilul.Să înţelegi cât de puternic poţi fi atunci când ai pierdut orice speraţă este o lecţie pentru alegerile care vin.Când realizezi că Dumnezeu ne-a dat mulăa putere pentru a ne bucura de lumea pe care a creat-o pentru noi. Ca să o iubim şi să o păstrăm frumoasă. Mâine îmi iau brevetul. Şi sunt la fel de mândră ca atunci când mi-am luat doctoratul, pe bune”, a scris Tatoiu pe un cont de socializare.

 

 

Modifică Setările