News

Motivul divorţului Lisei Marie Presley: banii!

Motivul divorţului Lisei Marie Presley: banii!

attends the premiere of Warner Bros. Pictures' "Mad Max: Fury Road" at TCL Chinese Theatre on May 7, 2015 in Hollywood, California.

După vestea că Lisa Marie a înaintat divorţul de Michael Lockwood, după 12 ani de mariaj, acum ies la iveală problemele cuplului Lisa şi Michael se despart după 12 ani de căsnicie. Şi n-a fost vorba despre infidelitate. Ci despre bani. Ron Litz, avocatul Lisei Marie, spune că în timpul mariajului, Michael a fost cel care a administrat finanţele - iar Lisa a avut o încredere oarbă în soţul ei, astfel încât n-a monitorizat ce a făcut el cu banii familiei, nici măcar cu veniturile din averea faimosului ei tată, Elvis Presley... În ultima vreme, de când nu se mai înţelegeau, Lisa a început să fie mai atentă la anumite detalii şi a început să observe că unele lucruri nu erau în regulă. Primul dintre acestea: o factură de la American Express, în valoare de 109.000 dolari, o sumă mult prea mare...

Ulterior, Lisa a descoperit că i-au dispărut o parte din banii din cont şi este convinsă că e mâna lui Michael - deşi cei doi au un contract postnupţial care spune clar că toţi banii de la Elvis Presley sunt doar ai ei... De altfel, în documentele depuse de vedeta de 48 de ani la tribunal, ea cere ca fiicele gemene de 7 ani pe care le are cu soţul muzician să treacă în custodia ei - iar Michael să primească drept monitorizat de vizitare, fără a-i solicita acestuia niciun fel de pensie alimentară.

Foto: arhivă