News

Naomi Campbell, frumoasă ca în tinereţe la 46 de ani. A apelat la botox?

Naomi Campbell, frumoasă ca în tinereţe la 46 de ani. A apelat la botox?

Naomi Campbell Guests at italian TV show "che tempo che fa" Milan - ITALY 12th March 2017 © FameFlynet_Italy/SGP id 109928 *not exclusive

Odată, a fost regina podiumurilor de modă şi continuă să strălucească la fiecare apariţie publică a ei, chiar dacă Naomi Campbell a ajuns acum la 46 de ani. Naomi, cu un chip ca în vremurile ei bune Britanica a fost invitată într-un show italian Pe 12 martie, supermodelul britanic a fost invitată în emisiunea italiană Che Tempo Che Fa, pentru a-i aduce un omagiu prietenei sale decedate recent, editorul Vogue Italia Franca Sozzani.

Cu această ocazie, Naomi a îmbrăcat o rochie lungă cu tăieturi sexy, într-o nuanţă închisă de albastru, lăsând la vedere o siluetă suplă, aproape ca în vremurile tinereţii.

La un moment dat, Naomi a izbucnit în lacrimi
Supermodelul şi-a păstrat silueta suplă

Mai mult, chiar şi chipul frumoasei de abanos pare nealterat de trecerea anilor, faţa ei fiind luminoasă şi lipsită de riduri, deşi asta ne face să o suspectăm că a căzut victimă injecţiilor cu botox.

Oricum ar fi, cert este că, dacă Naomi a apelat la tructurile estetice, a făcut-o în cantităţi de bun simţ, astfel încât să nu se citească asta pe chipul ei. Bravo, Naomi!

Foto: Hepta