Vedete

Natalie Imbruglia, împietrită în timp. Cum reuşeşte să arate şi acum ca-n 1997?

Natalie Imbruglia, împietrită în timp. Cum reuşeşte să arate şi acum ca-n 1997?

În 1997, cucerea topurile cu hitul ei absolut, melodia Torn. 

Este vorba despre cântăreaţa şi actriţa Natalie Imbruglia, născută în Australia şi naturalizată, apoi, în Marea Britanie. Şi cam cu asta am rămas despre superba actriţă cu ochi mari şi albaştri, căci cariera ei a luat-o pe o pantă descendentă din 2000 până în prezent. 

Cu toate acestea, Imbruglia este cât se poate de activă şi n-a renunţat deloc la muzică, pregătind un nou album care urmează să se lanseze anul acesta. 

Am regăsit-o, ieri, aproape la fel de tânără şi de frumoasă ca-n anii '90, la un eveniment care a avut loc la Londra, şi anume vizionarea pentru VIP-uri a colecţiei de obiecte care au aparţinut regretatului George Michael.

Şi este normal ca artista să arate atât de bine la vârsta de 44 de ani, având în vedere că trebuie să se ridice la renumele câştigat odată. E vorba despre locul şase într-un top realizat în 2004 al femeilor frumoase natural din toate vremurile. 

Probabil că a ajutat şi faptul că Natalie nu a devenit mamă şi nu a experimentat responsabilităţile şi greutăţile maternităţii. Sau, cine ştie, e vorba doar despre gene bune şi atât. 

Foto: profimedia