Fashion

De la nepoata lui Elvis Presley la fiicele lui Mick Jagger. Copii de vedete în şedinţe foto de succes!

de admin

Crescând sub bliţurile aparatelor de fotografiat, odraslele vedetelor au ajuns la fel de celebre precum părinţii lor. Şi cum publicitatea merge mână în mână cu numele sonore, multe branduri s-au orientat către copii vedetelor.

Zilele trecute, a fost făcută publică informaţia potrivit căreia Romeo Beckham a apărut în campania de Crăciun a brandului Burberry. Însă, nu este primul copil celebru care s-a bucurat de atenţia brandurilor. Iată, astfel, ce alţi copii celebri au semnat contracte avantajoase cu diferite branduri:

Riley Keough – nepoata lui Elvis Presley

Riley a realizat numeroase pictoriale până la vârsta de 25 de ani. A debutat pentru colecţia de toamnă – iarnă a brandului D&G.

Click pe următoarea!

Dannielynn Birkhead –fiica regretatului model Playboy Anna Nicole Smith

Fiica regretatei Anna Nicole Smith i-a călcat pe urmele mamei sale pozând pentru Guess, la numai şase ani. Brand cu care a lucrat şi mama sa, în urmă cu douăzeci de an.

Daisy Lowe – fiica lui Pearl Lowe şi a muzicianului Gavin Rossdale

Cea mai recentă campanie a manechinului este pentru Karen Millen.

Amber Le Bon – fiica modelului Yasmin şi a cântăreţului Simon ( Duran Duran)

Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost imaginea mai multor branduri, semn că i-a însuşit perfect calităţile mamei sale, manechinul Yasmin.

Georgia Jagger – fiica lui Mick Jagger cu modelul Jerry Hall

În vârstă de 22 de ani, Georgia are deja câteva contracte semnate cu diferite branduri, printre care şi Louis Vuitton. Şi celelalte surori ale sale au avut success în lumea modellingului, semnând cu mari case de modă.

Kendall Jenner – fiica lui Kris şi Bruce Jenner

Sora mai mică a lui Kim Kardashian a defilat pe podium pentru Tommy Hilfiger.

Alexandra şi Theodora Richards – fiicele lui Keith Richards

În vârstă de 28, respectiv 29, fiicele gigantului de la Rolling Stones au pozat pentru campania de modă Ann Taylor.

Kimberley Stewart – fiica lui Rod Stewart

În vârstă de 35 de ani, Kimberley este deja un manechin consacrat. Printre brandurile sonore cu care a colaborat Kimberley se numără şi Ultimo.

Lou Doillon – fiica lui Jane Birkin

La cei 32 de ani ai săi deja a bifat o apariţie într-un show de modă de mare anvergură precum cel pentru colecţia lui Jean-Paul Gaultier.

Modifică Setările