News

Netflix este interesat de o colaborare cu Prinţul Harry şi Meghan Markle

Netflix este interesat de o colaborare cu Prinţul Harry şi Meghan Markle

După scandalul plecării cuplului princiar din sânul Familiei Regale, producătorii întrevăd posibilitatea unui câştig din această poveste.

După ce Meghan şi Harry şi-au pierdut titlurile şi locul în ordinea Casei Regale, declarând că doresc să devină independenţi din punct de vedere financiar, Ted Sarandos, principalul ofiţer de conţinut din cadrul Netflix, a spus că este interesat de o posibilă colaborare cu ducele şi ducesa de Sussex, declarând zilele trecute în Los Angeles: „Cine n-ar fi interesat?”.

Pe modelul îmbrăţişat deja de cuplul Obama, care a semnat recent un contract de opt cifre cu Netflix prin care vor produce un număr de programe istorice, biografice şi de justiţie socială (ba chiar au deja un documentar nominalizat la Oscar!), Meghan şi Harry ar putea primi o ofertă similară. Netflix le-ar putea oferi celor doi membri ai Familiei Regale o platformă de 158 de milioane de abonaţi, ceea ce ar fi după toate probabilităţile o adevărată reuşită, de vreme ce serviciul de streaming a fost aclamat în ultimii ani în mod constant pentru „The Crown”, un serial ce prezintă viaţa Reginei Elisabeta a II-a.

Harry şi Meghan au deja experienţă în spaţiul media. Ducele de Sussex l-a intervievat în 2017 pe Barack Obama, perioadă în care era editor special în cadrul BBC Radio 4. În plus, anul trecut a fost lansat în SUA şi Marea Britanie documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, program ce îi surprinde pe cei doi în ipostaze nu tocmai obişnuite pentru nişte membri ai Familiei Regale.