News

Nici urmă de despărţire! Shakira şi Pique au petrecut Crăciunul alături de micuţii lor!

Nici urmă de despărţire! Shakira şi Pique au petrecut Crăciunul alături de micuţii lor!

În ultima vreme, s-a tot vorbit despre despărţirea iminentă dintre fotbalistul Gerard Pique şi partenera lui de viaţă, Shakira. Ei bine, cei doi n-au confirmat nicicând problemele în cuplu speculate, ba chiar au sărbătorit Crăciunul în familie, alături de cei doi micuţi ai lor, dar şi de alte rude! Shakira, Pique şi cei doi micuţi ai lor Paparazzi i-au surprins pe Shakira şi pe Gerard în formulă de patru, alături de micuţii lor, pe aeroportul din New York, chiar în Ajunul Crăciunului. Binedispuşi şi apropiaţi, Shakira şi Pique au dezminţit astfel toate acele zvonuri privitoare la o despărţire în cazul lor.

Şi deşi au fost discreţi în a se fotografia împreună în ultima vreme, cadrele surprinse de paparazzi sunt mai mult decât elocvente. Plus că pe contul lui de Instagram, Pique a postat mai multe fotografii surprinse în aceste zile de sărbătoare, în care apare alături de artistă, dar şi de cei doi micuţi ai lor.

Deci, să fie aceste zvonuri referitoare la o despărţire în cazul lor doar o minciună sau o strategie de PR? Rămâne de văzut! Cert e că aceste sărbători de iarnă le-au petrecut împreună, în New York, şi n-au dat senzaţia că o fac doar de dragul copiiilor lor.

Fotografiile postate pe Instagram de către Gerard Pique

foto: captură DailyMail. Mai multe fotografii aici.

Modifică Setările