Vedete

Nicki Minaj, aventură sau relaţie cu Lewis Hamilton? Se relaxează împreună în Dubai

Nicki Minaj, aventură sau relaţie cu Lewis Hamilton? Se relaxează împreună în Dubai

Lucrurile par a merge foarte bine pentru Lewis Hamilton în ultimul timp, şi nu doar pe plan profesional.

Pilotul de Formula 1 este aproape de un nou titlu de campion mondial, iar acasă pare că îl aşteaptă nimeni alta decât Niki Minaj! Cei doi au fost văzuţi de mai multe ori împreună, iar în ultima lună au mers împreună la Săptămâna Modei de la New York, dar şi într-o mini-vacanţă în Dubai.

În vârstă de 33 de ani, sportivul pare să-şi fi găsit din nou liniştea şi fericirea alături de o cântăreaţă, după ani de zile în care s-a iubit cu Nicole Scherzinger, notează cei de la Hollywood Life.

„Sunt la începutul relaţiei şi nu vor să vorbească despre acest lucru, deoarece nu ştiu ce va fi în continuare. S-au apropiat foarte mult şi se înţeleg bine, dar nu vor să sară paşii unei relaţii normale“, a spus un apropiat de-al celor doi.

Mai mult decât atât, Nicki şi Lewis ar fi simţit de prima dată când s-au văzut că între ei este o chimie aparte, iar datorită acestui lucru s-ar gândi la un viitor comun. Din câte se pare, artista este mult mai atrasă de sportive, atrăgând-o accentul pe care el îl are când vorbeşte, dar şi faptul că este foarte sigur pe el şi ştie întotdeauna ce vrea.

Una dintre problemele care pot apărea în cuplul lor este timpul puţin petrecut împreună, deoarece Lewis Hamilton este foarte concentrate pe sezonul în curs al Formulei 1, în timp ce Nicki Minaj are foarte multe concerte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TSRExclusive: #NickiMinaj spotted out in #Dubai with #LewisHamilton 👀 Y’all here for this?

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Modifică Setările