News

Nicolae al României şi soţia sa, la vernisajul unui artist român recunoscut mondial FOTO

Nicolae al României şi soţia sa, la vernisajul unui artist român recunoscut mondial FOTO camera-retro icon Vezi galeria 42 poze

Cuplul princiar a fost invitat la expoziţia de artă a lui Ion Văcăreanu, artistul plastic recunoscut peste Ocean.

Susţinător al tinerelor talente, nepotul Regelui Mihai a fost încântat să-l cunoască personal pe Ion Văcăreanu, artistul român ale cărui lucrări au devenit foarte căutate în Statele Unite. Din păcate, România a auzit de el abia acum, cu ocazia vernisajului "Zoo Urban", găzduit de galeria Rotenberg-Uzunov din Bucureşti până pe 12 aprilie.

La deschiderea expoziţiei au asistat, pe lângă artişti, critici şi iubitori de artă de artă, şi Andreea Berecleanu şi soţii Alina şi Nicolae Medforth-Mills.

"Este revigorant sa vedem ca noi tineri artişti sunt recunoscuţi pentru operele lor în ţară şi nu numai, iar ei ne arată că niciun vis nu e prea măreţ dacă îl urmezi pas cu pas", a notat Nicolae al României pe pagina sa de socializare, alături de câteva instantanee de la vernisaj.

"Sper că voi colabora cu galeria Rotenberg-Uzunov să ajut la promovarea mai multor tineri în străinătate şi în România", a declarat acesta pentru "Observator".

Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder s-au mutat de curând în România. Deocamdată îşi împart timpul între proiecte şi aranjamentele pentru nunta din septembrie.

"Aici e casa noastră. Am făcut cununia civilă în Anglia şi după aceea viaţa noastră a fost mai mult atrasă spre casa noastră", a declarat Nicolae al României.

Foto: Roza Zah, Remus Nicolaescu

Modifică Setările