News

Nicole Kidman a împlinit 53 de ani. În adolescenţă a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă: "Mama a făcut cancer la sân şi asta m-a afectat şi pe mine"

Nicole Kidman a împlinit 53 de ani. În adolescenţă a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă: "Mama a făcut cancer la sân şi asta m-a afectat şi pe mine" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La mulţi ani, Nicole Kidman! Ziua de 20 iunie este specială pentru actriţă, acum ea împlineşte 53 de ani. 

Aniversarea lui Nicole Kidman este un bun prilej entru a ne aminti de viaţa celebrei actriţe. Nu vă gândiţi că totul a fost roz, a avut mult de suferit chiar din adolescenţă. La 17 ani a trecut şi prin cea mai dificilă perioadă din viaţa ei, când a trebuit să renunţe la tot pentru a-şi sprijini familia. S-a mutat înapoi în casa părintească, a lăsat baltă actoria şi a făcut rapid un curs de masaj terapeutic numai ca să-i mai aline suferinţa mamei:

„Mama a făcut cancer la sân şi asta m-a afectat şi pe mine din plin. Când vezi pe cineva trecând prin chimioterapie, e un adevărat coşmar! A fost cea mai tulburătoare perioadă din viaţa mea, dar m-a făcut şi foarte conştientă. Am confruntat moartea la o vârstă fragedă şi asta m-a învăţat că oamenii sunt muritori. Te naşti, după care mori.  Asta e viaţa!“. 

Realistă şi ambiţioasă, a reuşit să aibă o carieră de top în  domeniul pe care şi l-a ales de mică, în ciuda tuturor împotrivirilor primite. „Toată lumea îmi spunea că n-aveam şanse să devin actriţă, la cât de înaltă eram!“, mărturiseşte cu toată sinceritatea vedeta de 1,80 m. Mai mult de-atât, în copilărie era extrem de timidă şi... bâlbâită, dezavantaje evidente pentru un actor. „Nu eram cea populară în liceu, nu cuceream băieţi pe bandă rulantă“, explică ea.

Înainte să fie cunoscută în Cetatea Filmului, Nicole Kidman a făcut reclamă la haine

Actriţa apare într-o broşură a lanţului de magazine Target, din Australia, care datează din 1984. Nicole avea pe atunci 17 ani şi-şi făcuse debutul la TV, dar şi-n două filme. Desigur, actriţa nu avea pe atunci faima de care se bucură acum, când deţine un trofeu Oscar pentru ”cea mai bună actriţă în rol principal”, şi are peste 65 de filme în palmares.

În respectivul catalog Target, Nicole Kidman apare purtând un outfit retro, în stilul anilor `80, alături de alte modele. Brandul a confirmat deja public faptul că Nicole Kidman a fost unul dintre modelele cu care au colaborat în 1984.

Foto: Profimedia

Modifică Setările