News

Nicole Kidman, Elle Fanning şi Kirsten Dunst au strălucit la premiera filmului "The Beguiled"

Nicole Kidman, Elle Fanning şi Kirsten Dunst au strălucit la premiera filmului "The Beguiled"

Premiera americană a filmului "The Beguiled" a oferit vedetelor o nouă ocazie pentru a defila pe covorul roşu, în ţinute alese cu mare grijă. Astfel, blondele Nicole Kidman, Kristen Dunst, Elle Fanning, Emma Howard şi chiar Paris Hilton au luat cu asalt camerele de fotografiat şi, unele dintre ele, au arătat absolut superb la evenimentul de marţi seara.

După ce au defilat cu graţie la Cannes, actriţele au participat la premiera filmului "The Beguiled" care a avut loc în L.A şi, bineînţeles că au făcut-o într-un mod plin de stil. Kidman a ales din nou o rochie cu o croială şi un imprimeu tipic stilului său, care i-a venit perfect, un ansamblu cu mâneci din tulle roz transparent, o rochie lungă cu broderie florală colorată pe un fundal albastru ciel. Ţinuta colorată a fost creată de Carolina Herrera.

Elle Fanning a mers la sigur, alegând tot o rochie lungă, însă un model şi într-o cromatică total diferită faţă de cea a lui Nicole Kidman. Tânăra actriţă a ales o rochie cu corset şi fustă cu volane într-o culoare metalică, lăsându-şi la vedere sandalele cu toc înalt şi barete argintiu închis.

Dunst a ales pentru acest eveniment o rochie de culoarea fildeşului cu detalii din broderie florală. Rochia trei sferturi cu bretele late, stânsă în talie cu cordon, o rochia vintage marca Chloe a făcut senzaţie.

A ales o pereche de sandale cu barete oranj, pentru o pată de culoare.

Spre deosebire de cele trei, cea mai colorată a fost Howard, într-o ţinută roşu aprins pe un umăr, o creaţie Self Portrait.

Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale din satin burgundy.

De la eveniment nu a lipsit nici Paris Hilton, care a venit să celebreze pelicula cu care Sofia Coppola a căştigat Premiul pentru regie la Cannes, devenind astfel cea de-a foua femeie din istorie care câştigă acest premiu. Paris a ales o rochie trei sferturi neagră, foarte mulată şi cu tăieturi la nivelul bustului şi mânecilor. La această ţinută a optat pentru o pereche de botine împletite, mănuşi din dantelă, ceas şi celebrul său clutch cu pietre preţioase, look care o desemnează drept cea mai neinspirată apariţie de la acest eveniment.

Ea a avut cea mai neinspirată apariţie.

Foto: Getty Images

Modifică Setările